Værd at vide inden du låner online

Værd at vide inden du låner online

Nettet svømmer i tilbud om hurtige og lette lån, der kan hjælpe dig med at få råd til de ting du gerne vil have men ikke har sparet op til. Det betyder, at der er adgang til at låne til lige præcis det du vil – uden at skulle forklare hvorfor.

Det kan være en stor fordel for dig, der har styr på økonomien og ved, hvad du har råd til og ikke har råd til. Men for andre, kan fristelsen blive for stor og det ender I flere lån, end der er råd til at betale tilbage. Derfor er her et par gode råd til, hvordan du undgår at låne for meget.

Læg et budget

Inden du går ud og køber den sofa du går og drømmer om med penge, du har lånt på nettet, er det en god ide at kigge på din økonomi.

For at give dig selv det bedst mulige udgangspunkt inden du låner er det en god ide at lægge et budget.

Som en ekstra service er der rigtig mange af de firmaer, der tilbyder kviklån, der har færdige budgetskemaer liggende til download på deres sider, så du kan hente et kvit og frit.

Når du lægger et grundigt budget får du et fuldstændigt overblik over dine månedlige indtægter og udgifter. I den forbindelse kan du så se, hvor meget du har til rådighed hver måned og hvor meget du har råd til at afdrage uden at skulle sidde for hårdt i det.

På den måde kommer du ikke til at låne mere end du har råd til og du kommer ikke til at få dyre rykkere eller opleve at blive sendt til inkasso.

Indhent flere tilbud

Som med alt andet er det altid en god ide at bruge lidt tid på at sætte dig ind i, hvad der er af forskellige tilbud derude.

Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud fra forskellige firmaer og det er en god ide at udnytte den service til fulde!

Ved at indhente omkring 3 forskellige tilbud har du muligheden for at sammen ligne dem og finde det, der er bedst for dig.

Sammenlign ved ÅOP

Det er ikke let at sammenligne lånetilbud, hvis ikke du ved, hvad du skal kigge efter, for det kan være fristende bare at vælge det, der har det mindste månedlige afdrag.

Det er dog ikke altid det billigste lån i sidste ende.

Skal du have et rimeligt grundlag at sammenligne ud fra, er de Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP) et godt udgangspunkt – som du kan sammenligne på hurtigudbetaling.dk. Det betyder nemlig, at du sammenligner alle de udgifter, der er ved lånet opgjort i procent per år.  Alle lånetilbud skal opgive dette tal, så derfor har du altid et sammenligningsgrundlag heri.