Spare penge og budgettering hvordan

Oprindeligt denne artikel startede som 16 måder at spare penge ved ikke at være normal, men i de år vi har skrevet om så mange gode måder at spare penge, jeg troede jeg ville udvide den en smule for at skabe en endnu større liste over nogle af de bedste penge at spare tips. Fitz Gerard Villafuerte, klar til at være Rich Wealth og lykke er relativ. Aldrig tælle dine resultater mod andre, og forankre din mål på andres målestok for succes. Hvis du gør dette, vil du kun blive skuffet. Rigdom er ikke et specifikt nummer i din bankkonto. Det er defineret af din evne til at give dine drømme. Lykke er ikke en enkel destination; Det er en cyklus af oplevelser, som du forfølger hele dit liv. Hvis du vil have både kræver brug af penge som et redskab – en metode, der giver den nødvendige tid, ressourcer, mobilitet og adgang, der tillader dig at investere i erindringer og liv erfaringer.

Hvis du kan lide at gå ud for bare én ugentlig restaurant måltid, gør det det er langt det billigste måltid i weekenden, men da det er en blanding af frokost-brunch og morgenmad foods det stadig føles som en overbærende speciel lejlighed. At afværge ekstra omkostninger — og kalorier – undgå buffeter og bundløse brunch. En omelet eller en stak pandekager kan sælge for $9 til $12, men hvis du får det samme som en del af en bundløs champagne brunch og du kigger på $20 eller mere, advarer tro.

Slippe af med unødvendige ting i dit liv: nogle mennesker nægter at bruge flere penge til græs kød og klage over Paleo mad er for dyrt, men stadig kører i smarte biler, har kabel med en gazillion stationer og bor i store huse. Nødvendighed er mor til opfindelsen, og når du klar over forbindelsen mellem fødevarer og sundhed, levetid og velvære du altid ender op at finde måder at spare andre steder så du kan bruge flere penge på mad. Husk at der altid er en måde.

Ikke betale renter kreditkort. Det er indlysende, men så snart du undlader at afbetale kreditkort i deres helhed, de høje rentebetalinger begynde at spise løs på dit månedlige budget. Hvis fristelsen til at bruge mere end du kan betale på et kreditkort er for stor, slippe af kreditkort (og ignorere den forrige tip!).

For de virkeligt budget-minded, bør du læse The Tightwad Gazette af Amy Dacyczyn. Hun rejste seks børn for under $200 om måneden. I sin humoristiske stil deler hun ideer om, hvorfor og hvordan man kan spare på alle områder af kører dit hjem; og de fleste af hendes ideer kan være tilpasset til at passe en jødisk (kosher) livsstil.

For mange, ville den største udfordring holde væsentlige udgifter til bare halvdelen af din lønseddel. Ud over boliger, transport og fødevarer, kan væsentlige udlæg omfatte ejendomsskatter, forsikring, utilities, child care omkostninger, afdrag og sundhedspleje.

Commonwealth og dets partnere udviklet en plan, kaldet Gem Win, som tilbød månedlige kontantpræmier gennem Michigan Credit Union League. Planen omfattede en enkelt stor gevinst og en sværm af mindre — en jackpot og noget mere som erfaring, Flacke siger, at spille Skrab billetter: et stort antal små præmier, tildelt oftere og betalt hurtigt. Tilbyder en lang række hyppige udbetalinger spillede til hyperbolske diskontering, “tendens til værdi kort sigt muligheder uforholdsmæssigt højere end langsigtede gevinster. Et skud på $25 fanger lige nu opmærksomhed på en måde, at løftet om $100 tjent gennem et par punkter af interesse over en årrække ikke. Kaste en slankere mulighed for en meget større øjeblikkelig payoff, og folk virkelig få interesseret.

Sparepærer, der bruger en fjerdedel af energien af glødepærer og sidste år, er den næste virke efter traditionelle pærer. Men de har også nogle ulemper: de tager et stykke tid at varme til fuld lysstyrke, og de også indeholder en lille mængde kviksølv.

Vi tror, det er vigtigt du forstår styrker og begrænsninger af webstedet. Vi er en journalistisk hjemmeside og til formål at give den bedste MoneySaving guides, tips, værktøjer og teknikker, men kan ikke garantere at være perfekte, så gør opmærksom på du bruge oplysningerne på din egen risiko og vi kan ikke acceptere ansvar, hvis tingene går galt.

Skriv et svar