Forskellige typer af gulvbelægning til boliger

Gulvene er normalt del af huset, der oprindeligt tiltrækker gæsternes opmærksomhed. Når gæsten træder hans fod på gulvet, han vil sandsynligvis mærke og se, hvad slags gulv du har. Det er så vigtigt som dit tapet, loft og hjem dekorationer. At vælge den rigtige gulvbelægning til dit hjem kan synes som en overvældende beslutning om at gøre. Det kræver omhyggelig planlægning som du gerne vil vise din personlighed og stil med et strejf af praktiske.

Med antallet af gulvbelægning tilgængelige synes det så svært at vælge. Du synes at kunne lide dem alle, og alle ser perfekt til dit hjem. Nu, opstår spørgsmålet om at vælge imellem. Svaret på dette spørgsmål afhænger af mange ting. Du bør overveje størrelsen af familien og trafik gulvet vil modtage. Vil gulvet være sikker, hvis du har nogen børn? Hvor meget vedligeholdelse kræver gulvet og hvor lang tid du forventer at have samme etage?

I dag, er forskellige mønstre og typer af gulve, kommet ud; som behovet opstår og med ønsket om at opfylde standarden for ejeren. Boligejere kan tænke på ved hjælp af den samme type af gulve i alle områder af huset, men nogle har deres præferencer for hvert værelse. Gulvbelægning kommer i forskellige former. Det kan være hårdt, træ, fiber eller ark. Det er bedst at studere disse gulve typer først før træffes beslutning om at få.

Hårde gulve er holdbare og kræver ikke meget vedligeholdelse, elegante og er resistente over for varme. Almindelige typer af hårdt gulv er keramisk og naturlige sten.

Keramiske fliser blev oprindeligt brugt kun i køkkener og badeværelser. Med de nye design af keramiske stilarter er det nu muligt at bruge disse selv i din stue. Keramisk kommer i tre grundtyper: glaserede, uglaserede og porcelæn. Glaserede keramiske fliser er designet med glas belagt med mineralske pletter. Glaserede keramiske fliser kommer i halvblank eller blank finish. Unglazed keramiske fliser har forskellige tekstur og er meget hårdt. Porcelæn er hårdest da det har en højere brudstyrke. Keramiske fliser er nemme at vedligeholde. De er holdbare og buler, dings og ridser er minimeret. En ting du skal huske er aldrig at bruge keramiske fliser over et gulv med strukturelle bevægelser. Selvom keramiske fliser er holdbare, de er tilbøjelige til at revner. Det er heller ikke godt for hjem med børn, da det kan være glatte, når det bliver vådt.

Naturlige sten som granit, marmor, kalksten, travertin og andre er almindeligt anvendt som stue gulvet. Det har sin naturlige skønhed, elegance og holdbarhed. Det tilføjer motiv og stil til din dagligstue. Det kan skabe en dramatisk udseende til dit gulv med dens at være naturlig. På grund af disse ting er natursten ikke så billig som andre belægninger. Det kræver også sub gulv, som kræver ekstra udgifter.

Træ gulve er langtidsholdbare. Det kræver nem rengøring som det ikke bevarer støvpartikler. Det er almindeligt forekommende i ældre huse. Det fungerer naturligvis godt med mange interiør design. Det kræver dog hyppig støvsugning og fejer. Selvom, det doesn’ t beholde støvpartikler, trægulve er tilbøjelige til at ridser og buler. To almindelige typer af trægulve er den naturlige og syntetiske træ.

Naturlige skove kommer i forskellige stilarter og mønstre. Parket square er den mest almindelige type. Det leveres i firkantede boards, der danner sit mønster. Den store fordel ved hjælp af parket firkantet er det udskiftelige. En anden type af naturtræ er plankegulv, som giver et klassisk look til gulvbelægning. Selvom planker ikke kræver sub gulv, disse er dyrere at andre trægulve. Strip gulvet er en anden type af naturlige træ gulv. Disse er lange smalle brædder, der er tilbøjelige til at buckling. Således er sub gulv stærkt anbefales.

Laminerede gulve er den mest almindelige type af syntetiske woods. Denne type af gulvlægnings godt i områder udsat for fugt. Disse spærtræ er lamineret, så de ikke kræver efterbehandling. Det gode ved laminerede gulve er det brandsikre, ikke falme eller pletten.

Fiber gulve giver mere komfort end andre typer af gulve. Det absorberer støj, hvilket gør det perfekt til at blive installeret på anden sal i huset. Det fås i forskellige farver at gøre huset mere elegant. Det doesn’ t ridse, men det er ikke så holdbare som hårde gulve. Hen til forlænge dens levetid, er tæppe polstring nødvendige. Det kræver vedligeholdelse, som samler støvpartikler og når de er våde med vand eller væske, en plet er dannet. Der er to typer af fiber gulvbelægning: naturlige og syntetiske.

Typerne af naturlige fiber gulve er kokos, søgræs, sisal og jute. Disse fiber materialer giver en behagelig fornemmelse og er bedst for hjem med børn. Men holdbarheden er ikke garanteret.

Ark gulve anses for at være den mest overkommelige. De to mest almindelige typer af ark gulv er linoleum og vinyl. Disse belægninger også kommer i forskellige farver og designs. Fordi disse er de mest overkommelige, er disse gulve også den mindste holdbar. Det kræver konstant pleje og konstant vedligeholdelse som disse gulve let absorberer snavs og støv. Disse typer af gulve aren’ t svært at erstatte. Med ekstra pleje og vedligeholdelse, kan disse vare længere end normalt.

Faktisk er omhyggelig planlægning og studere nødvendig på beslutte, hvilken type af gulve bedst til dit hjem eller kontor. Under alle omstændigheder, efter gulvet af dit valg er installeret, vil du helt sikkert være overlykkelig over at indse, at it’ s overfladen du, dine børn, familie og venner bliver stående og gående på.

Skriv et svar