forbrugslån selskaber-er deres priser for høj?

forbrugslån selskaber-er deres priser for høj?

forbrugslån virksomheder som primebanks.org giver kontant til højere satser end andre typer af kredit-programmer. Men disse satser er for korte perioder, så gebyrerne er ofte små. Mens forbrugslån er ikke for hver kreditsituation, de kan hjælpe i løbet af en finansiel nødsituation.

Er satserne for høje?

forbrugslån satser er højere end andre former for kredit for et par grunde. Først og fremmest, forbrugslån er for et lille beløb for en kort periode. Långivere skal dække omkostningerne ved behandling af sådanne transaktioner. I modsætning til realkreditselskaber, betaler payday virksomheder ikke renteudgifter for 30 år.

For det andet, forbrugslån har en højere risiko for misligholdelse. Da der ikke er nogen kredit kontrol, folk er mere tilbøjelige til at undlade at betale tilbage disse typer af lån. Denne omkostning overføres til alle andre.

Forståelse af tallene satser

De fleste mennesker bliver begejstrede for APRs, årlige procentsats. Hvis du sammenlignede Apr’er af forbrugslån og realkreditlån, vil du finde forbrugslånet vil have det større antal. Men det er misvisende.

For en, forbrugslån afholdes for dage, ikke et år. Så du betaler aldrig den procent. Med realkreditlån og andre typer af lån, du tager år at betale renter og afdrag. beste kredittkort Så med en forbrugslån, i gennemsnit du ville betale 15% af lånet i gebyrer. Med et realkreditlån, mere end sandsynligt, du vil betale over 100% i renteudgifter.

Priser lavere end forsinkede gebyrer

Tager et kig på forsinkede gebyrer på nogle regninger eller kreditkort, kan de være betydeligt højere end gebyret for et kontantforskud. Gebyrer kan også virkelig tilføje op med bank og købmand afgifter for kastet checks.

I gennemsnit, et kontantforskud på $100 vil have en $15 finansierings gebyr. Ofte bankgebyrer gennemsnit omkring $25 for hver NSF check. Sælger gebyrer er ofte højere. Så mens det vil koste dig for en forbrugslån, de er billigere end at betale sene gebyrer. Du bør også overveje indvirkningen på din kredit rapport.

I sidste ende, er du nødt til at beslutte, om en forbrugslån er i din bedste interesse. Med instant service og hurtige kontanter, forbrugslån gebyrer kan være ubetydelige i forhold til andre omkostninger.

Skriv et svar