Det bedste boliglån til dig

Det bedste boliglån til dig

Hvilken type boliglån er bedst for mig?

Mens det synes der er utallige lån muligheder, mange af de programmer, der tilbydes af udlån institutioner er ens, så det er nyttigt at kende et par af de grundlæggende måder, hvorpå de afviger.

Den første grundlæggende forskel er, om renten på lånet er fast eller justerbar. Fast forrentede realkreditlån holde den samme rente for livet af lånet, mens justerbare sats realkreditlån (ARMs) ændre renten efter en bestemt periode.

Den anden grundlæggende forskel er, om pant er bakket op af konventionelle vipbanks midler, dvs private långivere, eller regeringen.

Så hvordan kan du vide, hvilke af disse lån er bedst for dig? Et par enkle spørgsmål kan få dig ud på højre fod og spare tid i din søgning.

1. hvor længe planlægger jeg at beholde denne ejendom?

Hvis du planlægger at blive i en lang periode, mere end 5 eller 10 år, fast satser ofte give en sikker base i tilfælde af stigende satser i fremtiden. Hvis de nuværende satser ikke er høje, kan dette være en fantastisk måde at få låst fast i en god sats uden risiko for højere betalinger i fremtiden.

Justerbar sats realkreditlån (ARMs) ofte tilbyde en lavere introduktions sats, men også bære risikoen for at skifte til en højere sats ved udgangen af denne periode. Den periode, som satsen vil ændre sig forskelligt fra lån til lån. Hvis de nuværende rentesatser er høje, en ARM kan give dig mulighed for at få et hjem nu med en rente, der vil falde i fremtiden. Hvis du kun opholder dig i en kort periode, kan du bruge den lavere rente uden risiko for en fremtidig stigning.

2. hvor meget kan jeg betale for en udbetaling?

Både konventionelle og statslige lån tilbyder programmer til at hjælpe folk med mindre end den standard 20% for en udbetaling, så der et par til at være opmærksom på. Mange af disse lån giver dig mulighed for at købe et hjem med så lidt som 3% ned. FHA lån er generelt for mindre beløb, rettet mod første gang hjem købere. VA lån tilbydes specifikt til veteraner.

Når du har en idé om, hvilken type lån, der kan fungere bedst for dig, er det vigtigt at undersøge detaljerne i denne type lån for at sikre den bedste pasform til dine planer.

Skriv et svar