3 spare penge Tips til efterladte dagens økonomi

Spare penge som en lille virksomhed kan være en vanskelig opgave-hvis du er en begynder især, penge kan være stram allerede. Du har sandsynligvis ikke en stor del af din indtægt, som du kan tuck væk som besparelser, og du velkommen muligheder for at gøre din virksomhed mere omkostningseffektive. Vi har samlet en liste af penge at spare tips — måder for dig at trimme overhead her, og øge effektiviteten der, indtil du er på din vej til bedre finansielle sundhed. Vi bytte børnepasning (selv natten!) med vores awesome venner et par gange om måneden så vi kan gå på kid-gratis datoer. Hvis din bank tillader det, konfigurere specifikke regler til at betale regninger af faste beløb og oprette påmindelser for konti, du har brug at gennemgå før den betaler.

Fryse dine kreditkort! At få dem ud af isen er en ulempe (en meget irriterende), der vil bremse denne overspending vane i jeres. For ekstra privatøkonomi point, forsøge at gemme et års værd af indkomst af den gang, du tænder 40. Det er ikke det arbejdende folk ikke ønsker at gemme; Det er bare, at alt for mange af os kæmper med at forsøge at betale husleje og sætte gas i bilen.

Medmindre du lære at Smart administrere dine penge, andre vil finde ud af måder at nemt (mis) forvalte det. Desværre, nogle af dem er ondsindede (fx skæve provisionsbaseret, så kaldes finansielle planlæggere). Vi alle kender folk, der bruger langt over deres midler. Skyde skylden på kreditkort, dyre smag eller hvad du vil, men bruger mere end du har råd til er et enormt problem, der fører til gæld.

Start med et mål om at reducere din kreditkort gæld ved bare $1.000. Dette $1.000 gældsreduktion vil sandsynligvis spare dig $150-200 om året i renter, og meget mere, hvis du betaler straf satser på 20-30 procent. Givet de høje udgifter til lægebehandling, hvis du har et hjerteanfald, du måske finde dig selv i en Simpsons-esque situation for at få en anden hjerteanfald efter at se regningen.

Fordi den månedlige mængde mad for én person koster tæt på $325, står du spare $175 pr. måned ved hjælp af denne metode. Med omkring fire måneder tilbage i år, der er lig $700 i besparelser i 2018. Forestil dig, hvad der ville ske hvis du fundet ekstra penge i dit månedlige budget kunne du endelig Råd en rigtig ferie? Kunne du sok noget væk for nødsituationer? Måske ville du være gældfri omsider.

Det er en stor liste. Bogmærkede denne side. Jeg gøre ikke alle dem, så det er rart at have en liste til kryds. Stemmer er indsendt frivilligt af enkeltpersoner og afspejle deres egen mening om artiklens hjælpsomhed. En procentværdi hjælpsomhed vises, når et tilstrækkeligt antal stemmer har indgivet.

Jesus virkede som en temmelig solid dude, levere et stærkt budskab for sparsommelighed sammen med alle de andre ting. Naturligvis, vi fejre hans død og genfødsel af gorging selv på godbidder indtil vi brække sig, og købe masseproducerede plastik skrammel. Ligesom alle andre, du har brug for til dækning af udgifter til bolig, mad, forsikring, utilities og velfærd for alle pårørende, så altid holde disse personlige finansielle behov i tankerne.

Renten er meget lav lige nu, så afhængigt af, hvilken type lån du har, det kunne være værd at konsolidere dine studerende lån til en lav rente pakke. Virkeligheden er, nogle mennesker ikke kan være i stand til at investere 20% af deres indkomst til besparelser. Da en masse af tyve-somethings kæmper for at betale studielån og anden gæld, kan de foreslåede tal du læse om ikke arbejde for dig.

Hvis tager et lån er uundgåelig, forsøge at gøre så stort ned betaling som muligt. Mere af omkostningerne ved køb kan du dække op foran, jo hurtigere du vil betale off dine lån og jo mindre du vil tilbringe på interesse. Nogle gange er det lettere at fjerne en stor udgift end til at opgive de daglig aflad er du kommet til at nyde. Men hvis du er villig til at give afkald på at nye TV eller tage en staycation stedet for at gå væk, kan du spare $1.000 i en faldt slag.

Skriv et svar