3 gode råd til at blive sommerklar

3 gode råd til at blive sommerklar

Er du klar til at nyde solen, når sommeren endelig kommer? Her er 3 gode råd, så du kan blive klar til sommeren.

 

1.      Indret din terrasse

 

Få indrettet din terrasse, så den er helt klar til sommeren, og du kan nyde hver solskinstime på den. Måske er det endda ved at være tid til at få lagt en helt ny terrasse? Så er du sikker på at have den ultimative terrasse klar, når sommeren kommer.

 

Mangler der lidt plads i økonomien, kan du overveje at lån penge uden renter for at få lavet din drømmeterrasse. Alternativt kan du også komme langt med nye havemøbler. Et bålsted er også en super idé til din terrasse eller have, det kan både holde dig varmt og lave lækre grillede skumfidusser.

 

2.      Ryd op i garderoben

 

Når du alligevel finder sommertøjet frem så få ryddet op i din garderobe, så du ikke hele tiden skal forbi den der top, der bare ikke helt passer længere. Skil dig af med det tøj du ikke bruger længere og køb noget nyt. Tjek også om bikinien stadig sidder, som den skal, eller om det måske er på tide med en ny.

 

3.      Planlæg din ferie

 

Uanset om du skal ud at rejse eller ej, kan du gå i gang med at planlægge din sommerferie. Skal du ud at rejse så prøv at lave en liste over ting, du gerne vil lave og opleve på din tur. Skal du være hjemme, er der masser af sjove udflugter, man kan tage på rundt omkring i landet. Kør for eksempel en tur og se hvor mange nye byer, du kan nå at besøge.

 

Du kan også overveje at låne eller leje et sommerhus, hvis ikke du har dit eget, og på den måde tage en lille miniferie.